Εφαρμογή της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στην επεξεργασία τροφίμων

Ευρετήριο άρθρων ελληνικών περιοδικών

Εφαρμογή της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στην επεξεργασία τροφίμων

Εμφάνιση πλήρους εγγραφής


Πηγή: ΕΘΙΑΓΕ, τ. -, τχ. 37, 2009, σ. 26-27
Τίτλος: Εφαρμογή της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στην επεξεργασία τροφίμων
Συγγραφέας: Μαλλίδης, Κωνσταντίνος Δρ.
Περιγραφή: Περιλαμβάνει εικόνες
Ημερομηνία: 2009-07-01
Θέση τεκμηρίου: Διαθέσιμο μόνο σε έντυπη μορφή.Το περιοδικό που φιλοξενεί το συγκεκριμένο άρθρο βρίσκεται στην Κεντρική Βιβλιοθήκη
Καθιερωμένα θέματα: ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ
ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)
Υψηλή πίεση (Μηχανική) Βλέπε ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΛΛΑΔΑ
Τρόφιμα-Συντήρηση Βλέπε ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Αυτό το άρθρο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση πλήρους εγγραφής