Νέες μέθοδοι επεξεργασίας τροφίμων : πόσο ασφαλείς είναι για τον καταναλωτή;

Ευρετήριο άρθρων ελληνικών περιοδικών

Νέες μέθοδοι επεξεργασίας τροφίμων : πόσο ασφαλείς είναι για τον καταναλωτή;

Εμφάνιση πλήρους εγγραφής


Πηγή: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, τ. -, τχ. 305, 2006, σ. 42-44
Τίτλος: Νέες μέθοδοι επεξεργασίας τροφίμων : πόσο ασφαλείς είναι για τον καταναλωτή;
Συγγραφέας: Κριεμπαρδής, Δημήτριος Π.
Ημερομηνία: 2006-12-01
Θέση τεκμηρίου: Διαθέσιμο μόνο σε έντυπη μορφή.Το περιοδικό που φιλοξενεί το συγκεκριμένο άρθρο βρίσκεται στην Κεντρική Βιβλιοθήκη.
Καθιερωμένα θέματα: ΤΡΟΦΙΜΑ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ - ΥΓΙΕΙΝΗ
ΤΡΟΦΙΜΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ - ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Αυτό το άρθρο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση πλήρους εγγραφής