Κυριότερες μέθοδοι αφυδάτωσης τροφίμων

Ευρετήριο άρθρων ελληνικών περιοδικών

Κυριότερες μέθοδοι αφυδάτωσης τροφίμων

Εμφάνιση πλήρους εγγραφής


Πηγή: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, τ. -, τχ. 304, 2006, σ. 50-52
Τίτλος: Κυριότερες μέθοδοι αφυδάτωσης τροφίμων
Συγγραφέας: Σαμαράς, Θωμάς
Ημερομηνία: 2006-11-01
Θέση τεκμηρίου: Διαθέσιμο μόνο σε έντυπη μορφή.Το περιοδικό που φιλοξενεί το συγκεκριμένο άρθρο βρίσκεται στην Κεντρική Βιβλιοθήκη.
Καθιερωμένα θέματα: ΤΡΟΦΙΜΑ-ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ
ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Αυτό το άρθρο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση πλήρους εγγραφής